[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
夏秀軒  ♂
夏秀轩
Ha Sau-Hin
Pinyin: xià xiù xuān
Kenny Ha,  Ha Sao-Hin
 
影視作品 / Filmography (1981-2000)
 
  統籌 / Film Coordinator
    殺手之王 / Hitman (1998)    
  導演 / Director
    貓靈 / Devil Cat (1985)    
    監獄不設防 / Jail House Eros (1989)    
    殭屍福星仔 / Vampire Kids (1990)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    龍在少林 / Dragon in Shaolin (1996)    
    人間蒸發 / The Dark Rose (2000)    
    真味小和尚 / The Marvellous Cook (2000)    
  策劃 / Planning
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    一代梟雄之三支旗 / Man of the Times (1993)    
    不扣鈕的女孩 / Girls Unbutton (1994)    
    錦繡前程 / Long and Winding Road (1994)    
  第二組導演 / 2nd Unit Director
    孔雀王子 / The Peacock King (1989)    
  監製 / Producer
    真味小和尚 / The Marvellous Cook (2000)    
  副導演 / Assistant Director
    如來神掌 / Buddha's Palm (1982)    
    我為你狂 / Pale Passion (1984)    
    連體 / The Siamese Twins (1984)    
    窺情 / Maybe It's Love (1984)    
    水兒武士 / Journey of the Doomed (1985)    
    江湖了斷 / Pursuit of a Killer (1985)    
    鬼馬飛人 / The Flying Mr. B (1985)    
    代客泊車 / Parking Service (1986)    
    殺妻二人組 / 100 Ways to Murder Your Wife (1986)    
    皇家飯 / The Law Enforcer (1986)    
    不夜天 / Killer's Nocturne (1987)    
    血玫瑰 / Her Vengeance (1988)    
    老友鬼上身 / Ghost in Me (1992)    
  道具 / Props
    天真有牙 / Daughter and Father (1981)    
    飛刀‧又見飛刀 / Return of the Deadly Blade (1981)    
  演員 / Actor (1981-2000)
    不夜天 / Killer's Nocturne (1987)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
  編劇 / Writer
    貓靈 / Devil Cat (1985)    
    人間蒸發 / The Dark Rose (2000)