[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張梓恩
张梓恩
Tempo Cheung Chi-Yan
Pinyin: zhāng ēn
張芷恩
 
影視作品 / Filmography (2010-2020)
 
  製片助理 / Production Assistant
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    Good Take! / Good Take! (2016)    
  服裝助理 / Costume Assistant
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    迷城 / Wild City (2015)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    追龍 / Chasing the Dragon (2017)    
    L風暴 / L Storm (2018)    
    小Q / Little Q (2019)    
    家有囍事2020 / All's Well Ends Well 2020 (2020)