[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王正方
Peter Wang Zheng-Fang
Pinyin: wáng zhèng fāng
Wong Jing-Fong

 
影視作品 / Filmography (1983-1989)
 
  監製 / Producer
    鐳射人 / The Laser Man (1988)    
  導演 / Director
    北京故事 / A Great Wall (1986)    
    鐳射人 / The Laser Man (1988)    
    第一次約會 / First Date (1989)    
  演員 / Actor (1983-1989)
    半邊人 / Ah Ying (1983) ... 張松柏 / Cheung Chung-Pak
    北京故事 / A Great Wall (1986) ... 方立群 / Leo Fang
    英雄本色續集 / A Better Tomorrow II (1987) ... 阿森 / Father Sam
    鐳射人 / The Laser Man (1988)    
    第一次約會 / First Date (1989)    
  編劇 / Writer
    半邊人 / Ah Ying (1983)    
    北京故事 / A Great Wall (1986)    
    鐳射人 / The Laser Man (1988)    
    第一次約會 / First Date (1989)