[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楚岫雲  ♀
楚岫云
Cho Chau-Wan
Mandarin: chǔ xiù yún
Cho Chau-Wan



 
Filmography (1938-1950)
 
  演員 / Actor (1938-1950)
    梅知府 / The Corrupt Magistrate (1938)    
    風流債 / The Price of Amour (1938)    
    鍾無艷 / The Ugly Empress (1939)    
    梅開二度 / The Plum Blossoms Bloom Twice (1939) ... 鄒雲英 / Chow Wan Ying
    十二寡婦 / Twelve Widows (1939)    
    竹織鴨 / The Heartless (1939)    
    八美圖 / Eight Heroines (1941)    
    醋淹藍橋 / Bridge of Jealousy (1941)    
    國難財主 / My Money, My Country (1941)    
    生武松 / A Living Hero (1941)    
    蕩寇誌 / The Upright Bandits (1941)    
    黑衣怪人 / The Black-Garbed Ghost (1942)    
    殺人小姐 / Lady Murderer (1946)    
    蕩寇誌 / Recital of the Gang's Decline (1947)    
    劉金定斬四門 / Liu Jinding's Clash at the Gate (1948) ... / Lau Kam-Ting
    夏迎春 / The Story of Xiang Ying Chun (1948)    
    陳夢吉與荒唐鏡 / Chen Mengji and Huang Tangjing (1949)    
    可憐女 / Pitiful Girl (1950)