[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邱禮濤  ♂
邱礼涛
Herman Yau Lai-To
Pinyin: qiū tāo





 
影視作品 / Filmography (1987-2020)
 
  攝影 / Cinematographer
    法中情 / Law or Justice? (1988)    
    法內情 / The Truth (1988)    
    一樓一故事 / Reunion (1988)    
    愛人同志 / Stars and Roses (1989)    
    三狼奇案 / Sentenced to Hang (1989)    
    我在黑社會的日子 / Triads - The Inside Story (1989)    
    魔畫情 / Fantasy Romance (1991)    
    猛鬼入侵黑社會 / My Flying Wife (1991)    
    明月照尖東 / With or Without You (1992)    
    太子爺出差 / Freedom Run Q (1992)    
    神算 / The Magic Touch (1992)    
    一代梟雄之三支旗 / Man of the Times (1993)    
    晚9朝5 / Twenty Something (1994)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 / 97 Aces Go Places (1997)    
    9413 / 9413 (1998)    
    順流逆流 / Time and Tide (2000)    
    殭屍大時代 / The Era of Vampires (2002)    
    低一點的天空 / Happy Go Lucky (2003)    
    七劍 / Seven Swords (2005)    
    醒獅 / Dancing Lion (2007)    
    永久居留 / Permanent Residence (2009)    
    愛很爛 / Love Actually... Sucks! (2011)    
  導演 / Director
    靚妹正傳 / No Regret (1987)    
    中環英雄 / Don't Fool Me (1991)    
    飛虎精英之人間有情 / Best of the Best (1992)    
    八仙飯店之人肉叉燒飽 / The Untold Story (1993)    
    太子傳說 / No More Love, No More Death (1993)    
    的士判官 / Taxi Hunter (1993)    
    山雞變鳳凰 / Don't Shoot Me, I'm Just a Violinist! (1994)    
    初生之犢 / Fearless Match (1994)    
    夢差人 / Cop Image (1994)    
    真相 / No Justice for All (1995)    
    公僕II / City Cop (1995)    
    驚變 / All of a Sudden (1996)    
    伊波拉病毒 / Ebola Syndrome (1996)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 / War of the Under World (1996)    
    陰陽路 / Troublesome Night (1997)    
    奪舍 / Walk In (1997)    
    陰陽路之我在你左右 / Troublesome Night 2 (1997)    
    陰陽路之升棺發財 / Troublesome Night 3 (1998)    
    陰陽路4與鬼同行 / Troublesome Night 4 (1998)    
    四人幫之錢唔夠洗 / The Untold Story III (1999)    
    夜叉 / The Masked Prosecutor (1999)    
    愛情夢幻號 / Fascination Amour (1999)    
    陰陽路之凶周刊 / Troublesome Night 6 (1999)    
    陰陽路五之一見發財 / Troublesome Night 5 (1999)    
    老夫子2001 / Master Q 2001 (2001)    
    等候董建華發落 / From the Queen to the Chief Executive (2001)    
    七號差館 / Nightmares in Precinct 7 (2001)    
    殺科 / Killing End (2001)    
    風流家族 / Happy Family (2002)    
    反收數特遣隊 / Shark Busters (2002)    
    給他們一個機會 / Give Them a Chance (2003)    
    子夜冰封 / Zi Ye Bing Feng (2004)    
    男上女下 / Herbal Tea (2004)    
    失驚無神 / Dating Death (2004)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    驚心動魄 / Astonishing (2004)    
    疑神疑鬼 / The Ghost Inside (2005)    
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
    黑白道 / On the Edge (2006)    
    半醉人間 / Cocktail (2006)    
    性工作者十日談 / Whispers and Moans (2007)    
    人在江湖 / A Mob Story (2007)    
    降頭 / Gong Tau (2007)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 / True Women for Sale (2008)    
    三不管 / Chaos (2008)    
    Laughing Gor之變節 / Turning Point (2009)    
    同門 / Rebellion (2009)    
    頭七 / The First 7th Night (2009)    
    死神傻了 / Split Second Murders (2009)    
    花田囍事2010 / All's Well End's Well Too 2010 (2010)    
    葉問前傳 / The Legend Is Born - Ip Man (2010)    
    Laughing Gor之潛罪犯 / Turning Point 2 (2011)    
    競雄女俠秋瑾 / The Woman Knight of Mirror Lake (2011)    
    青魇 / Nightmare (2012)    
    高舉‧愛 / Love Lifting (2012)    
    葉問-終極一戰 / Ip Man: The Final Fight (2013)    
    青春鬥 / Kung Fu Angels (2014)    
    重生 / The Second Coming (2014)    
    浮華宴 / An Inspector Calls (2015)    
    雛妓 / Sara (2015)    
    兇手還未睡 / Nessun Dorma (2016)    
    選老坐 / The Mobfathers (2016)    
    常在你左右 / Always Be with You (2017)    
    原諒他77次 / 77 Heartbreaks (2017)    
    失眠 / The Sleep Curse (2017)    
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
    洩密者們 / The Leakers (2018)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
    家和萬事驚 / A Home with a View (2019)    
    感動我77次 / 77 Heartwarmings (2020)    
    拆彈專家2 / Shock Wave 2 (2020)    
    死亡通知單 / Death Notice (2020)    
  聯合導演 / Co-Director
    新喜劇之王 / The New King of Comedy (2019)    
  執行監製 / Executive Producer
    女黑俠黃鶯 / Deadly Dream Woman (1992)    
    G殺 / G Affairs (2019)    
  攝影指導 / Director of Photography
    女黑俠黃鶯 / Deadly Dream Woman (1992)    
    太子傳說 / No More Love, No More Death (1993)    
    馬路英雄II非法賽車 / Highway Man (1995)    
    爆炸令 / Red Zone (1995)    
    笨小孩 / Crying Heart (2000)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    散打 / XanDa (2004)    
    非常青春期 / The Unusual Youth (2005)    
    戀愛初歌 / Love @ First Note (2006)    
    黑拳 / Fatal Contact (2006)    
    奪帥 / Fatal Move (2008)    
    短暫的生命 / A Very Short Life (2009)    
    殭屍新戰士 / Vampire Warriors (2010)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
  監製 / Producer
    9413 / 9413 (1998)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    非常青春期 / The Unusual Youth (2005)    
    黑拳 / Fatal Contact (2006)    
    戀愛初歌 / Love @ First Note (2006)    
    降頭 / Gong Tau (2007)    
    奪帥 / Fatal Move (2008)    
  副導演 / Assistant Director
    喜馬拉亞星 / Himalaya Singh (2005)    
  音樂 / Music
    一樓一故事 / Reunion (1988)    
  演員 / Actor (1987-2020)
    籠民 / Cageman (1992) ... 電視編導 / TV crew member
    新不了情 / C'est La Vie Mon Cheri (1993) ... / Among Kit's musician friends
    夢差人 / Cop Image (1994) ... / [Cameo]
    新房客 / New Tenant (1995)    
    孟波 / Mr. Mumble (1996) ... / Guy in red car [cameo]
    飛虎雄心2傲氣比天高 / Best of the Best (1996) ... 越南老大 / Yuen Nam Sam
    洪興仔之江湖大風暴 / War of the Under World (1996) ... / [cameo]
    陰陽路4與鬼同行 / Troublesome Night 4 (1998) ... / John
    陰陽路之凶周刊 / Troublesome Night 6 (1999) ... 攝影師 / Camera man
    笨小孩 / Crying Heart (2000)    
    等候董建華發落 / From the Queen to the Chief Executive (2001) ... / Guitar player
    風流家族 / Happy Family (2002) ... / Applicant for director job
    黑道風雲 / The Wall (2002) ... / Cho's gangster boss
  編劇 / Writer
    飛虎精英之人間有情 / Best of the Best (1992)    
    的士判官 / Taxi Hunter (1993)    
    老夫子2001 / Master Q 2001 (2001)    
    殺科 / Killing End (2001)    
    七號差館 / Nightmares in Precinct 7 (2001)    
    風流家族 / Happy Family (2002)    
    給他們一個機會 / Give Them a Chance (2003)    
    子夜冰封 / Zi Ye Bing Feng (2004)    
    男上女下 / Herbal Tea (2004)    
    驚心動魄 / Astonishing (2004)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
    黑白道 / On the Edge (2006)    
    性工作者十日談 / Whispers and Moans (2007)    
    降頭 / Gong Tau (2007)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 / True Women for Sale (2008)    
    頭七 / The First 7th Night (2009)    
    同門 / Rebellion (2009)    
    高舉‧愛 / Love Lifting (2012)    
    常在你左右 / Always Be with You (2017)    
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)