[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
姜脩  ♂
姜修
Kiang Sieu
Pinyin: jiāng xiū
Geung Sau,  Jiang Xiu,  Chiang Hsiu,  H. Kiang
 
影視作品 / Filmography (1935-1955)
 
  演員 / Actor (1935-1955)
    暴風雨 / Tempest (1935)    
    時勢英雄 / Businessmen in a War (1935)    
    花燭之夜 / Anthurium Night (1935)    
    小姊妹 / Little Sister (1936)    
    廣陵潮 / Guangling Tide (1936)    
    化身姑娘 / Tomboy (1936)    
    新婚大血案 / Murder in the Wedding (1936)    
    女財神 / The Wealthy Woman (1937)    
    彈性女兒 / Flexible Girls (1937)    
    海天情侶 / Lovers (1937)    
    花開花落 / The Flower Blossoms and Wilts (1937)    
    神秘之花 / A Mystical Flower (1937)    
    女少爺 / My Son Is a Woman (1938)    
    武松與潘金蓮 / Boo Siong (1938)    
    地獄探艷記 / Play Dead (1938)    
    掌上珠 / An Illegitimate Daughter (1938)    
    播音台大血案 / Kill at the Broadcasting Station (1939)    
    少奶奶的扇子 / The Young Mistress' Fan (1939)    
    木蘭從軍 / Mulan Joins the Army (1939) ... / Emperor Ven Ti
    梁山伯與祝英台 / Liang Shanbo and Zhu Yingtai (1940)    
    黃天霸 / Huang Tianba (1940)    
    關雲長忠義千秋 / Guan Yunchang's Loyalty (1940)    
    二百五小傳 / Er Bai Wu Xiao Zhuan (1940)    
    夜半歌聲續集 / Song at Midnight Part II (1941)    
    陳查禮大破隱身盜 / Charles Chan Breaks the Conceal Down (1941)    
    森林恩仇記 / The Savage Land (1941)    
    / Autumn (1942)    
    為誰辛苦為誰忙 / Wei Shui Xin Ku Wei Shui Mang (1943)    
    桃花潭水 / Peach Blossum Pond (1943)    
    不如歸 / Bu Ru Gui (1943)    
    美人關 / Mei Ren Guan (1943)    
    秋之歌 / Qiu Qi Ge (1943)    
    秋海棠(上集) / The Story of Qiuhaitang (Part 1) (1943) ... 馬廳長 / Ma Ting Zhang
    秋海棠(下集大結局) / The Story of Qiuhaitang (Part 2) (1943) ... 馬廳長 / Ma Ting Zhang
    錦繡前程 / Bright Future (1943)    
    鳳還巢 / Return of the Phoenix (1944)    
    麴海情濤 / Qu Hai Qing Tao (1944)    
    英雄美人 / Hero Beauty (1945)    
    民族的火花 / Sparks of the Nation (1946)    
    憶江南 / Cherish the Memory of Jiangnan (1947)    
    呂四娘 / Lu Siniang (1948)    
    十步芳草 / Story of a Street-Singing-Girl (1948)    
    古屋魔影 / Shadows in the Old House (1948)    
    美人血 / Blood of the Beauty (1948)    
    梨園英烈 / Liyuan Heroes and Martyrs (1949)    
    十三號女盜 / Female Prisoner No. 13 (1949) ... 王子清 / Qing Dynasty Prince
    腐蝕 / Corrosion (1950) ... 陳秘書 / Secretary Chen
    我這一輩子 / The Life of a Peking Policeman (1950) ... 秦大人 / Master Qin
    武訓傳 / The Life of Wu Xun (1951)    
    兇手 / City Adventure (1952)    
    小鳳仙 / General Chai and Lady Balsam (1953) ... 楊度 / Yang Du
    秋海棠 / The Story of Begonia (1953) ... 韓老頭 / Old Han
    楊娥 / The Heroine (1955) ... 巴東王 / King of Pa Tung