[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳亦凡  ♂
吴亦凡
Kris Wu Yi-Fan
Mandarin: fán
Kevin Li,  Kris,  Wu Yifan,  Wu Yi-Fan,  Kris Wu,  @EXO




 
Filmography (2015-2019)
 
  演員 / Actor (2015-2019)
    有一個地方只有我們知道 / Somewhere Only We Know (2015) ... / Peng Zeyang
    老炮兒 / Mr. Six (2015) ... / Tan Xiao Fei/Kris
    夏有喬木雅望天堂 / Sweet Sixteen (2016)    
    成龍 / Ji Ye (2016)    
    緻青春·原來你還在這裏 / Never Gone (2016) ... / Cheng Zheng
    美人魚 / The Mermaid (2016) ... / Long Jiafei
    爵跡 / L.O.R.D: Legend of Ravaging Dynasties (2016)    
    西遊伏妖篇 / Journey to the West: Demon Chapter (2017) ... / Master Tang
    西游伏妖篇 / Xi You Fu Yao Pian (2017)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
    歐洲攻略 / Europe Raiders (2018) ... 洛奇 / Rocky
    敢問路在何方 / Journey to the West (2018)    
    爵跡2 / ​L.O.R.D 2 (2019)    
 
 
Biography
 
  Chinese-Canadian K-pop singer.