[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃健安  ♂
黄健安
Wong Kin-On
Pinyin: huáng jiàn ān
 
影視作品 / Filmography (1982-2002)
 
  劇務 / Unit Manager
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
    慾燄濃情 / Brief Encounter (1988)    
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
    太陽之子 / Prince of the Sun (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 / Lee Rock II (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) / Lee Rock (1991)    
    雙城故事 / Alan & Eric: Between Hello and Goodbye (1991)    
    警察故事III超級警察 / Police Story III Super Cop (1992)    
    落難賊鴛鴦 / Fallen Couple (1995)    
  場務 / Set Runner
    停不了的愛 / Everlasting Love (1984)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
  演員 / Actor (1982-2002)
    零二房間 / Heartbreak Motel (2002) ... 欄杆飛乙 / Rascal on railing #2
  場記 / Script Supervisor
    怒火風雲 / Blow Up (1982)