[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃志雄  ♂
黄志雄
Norman Wong Chi-Hung
Pinyin: huáng zhì xióng
CoCo Wong,  Wong Che-Hung,  Jimmy Wong,  Wang Chi-Hon,  Wong Chi-Hung (1),  Huang Chi-Hsiung,  Nick Wong
 
影視作品 / Filmography (1975-2007)
 
  製片 / Production Manager
    生化壽屍 / Bio Zombie (1998)    
  剪接 / Editor
    神打 / The Spiritual Boxer (1975)    
    長髮姑娘 / Girl with the Long Hair (1975)    
    少林木人巷 / Shaolin Wooden Men (1976)    
    死囚 / The Condemned (1976)    
    靈魔 / The Obsessed (1976)    
    四二六 / Ironside 426 (1977)    
    四二八 / Gang of Four (1978)    
    蛇鶴八步 / Snake and Crane Arts of Shaolin (1978)    
    六三三 / Vice Squad 633 (1979)    
    毒計 / Payoff (1979)    
    橋王一哥古惑九 / Find the Lady (1980)    
    天堂夢 / The Way to Hell (1980)    
    兵兵賊賊 / The Bomb-Shell (1981)    
    不准掉頭 / No U-Turn (1981)    
    失業生 / Job Hunter (1981)    
    沙煲兄弟 / Dirty Angel (1982)    
    越南仔 / The Man from Vietnam (1982)    
    血中血 / Sketch (1983)    
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    情逢敵手 / Mismatched Couples (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 / The Story of Dr. Sun Yat Sen (1986)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    驚魂今晚夜 / Into the Night (1988)    
    第一繭 / The First Time Is the Last Time (1989)    
    驚天龍虎豹 / Lethal Panther (1991)    
    赤裸羔羊 / Naked Killer (1992)    
    龍騰四海 / Gun n' Rose (1992)    
    郎心如鐵 / Remains of a Woman (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 / Fist from Shaolin (1993)    
    少年衛斯理之天魔之子 / Young Wisely 1 (1993)    
    大路 / The Trail (1993)    
    逃出黑社會的日子 / A Fatal Jump (1994)    
    少年衛斯理II聖女轉生 / Young Wisely 2 (1994)    
    冒險遊戲 / Passion 1995 (1995)    
    笑林老祖 / Shaolin Kung Fu Kids (1995)    
    新喋血雙雄 / Thunder Cop (1996)    
  策劃 / Planning
    處女降 / Curse (1988)    
    東方老虎 / The Cyprus Tigers (1990)    
    驚天龍虎豹 / Lethal Panther (1991)    
    少年衛斯理之天魔之子 / Young Wisely 1 (1993)    
    危情羔羊 / Thrilling Story (1993)    
  後期製作監製 / Post-Production Producer
    逃出黑社會的日子 / A Fatal Jump (1994)    
  執行監製 / Executive Producer
    猛鬼校園 / Horror School (1993)    
    逃出黑社會的日子 / A Fatal Jump (1994)    
  出品人 / Presenter
    未婚媽媽 / Mei Fan Ma Ma (1980)    
    西廂艷譚 / Romance of the West Chamber (1997)    
    偷情男女 / Don't Tell My Partner (1997)    
    水滸傳之英雄好色 / Water Margin: Heroes' Sex Stories (1999)    
  後期製作經理 / Post-Production Management
    戇星先生 / He Comes from Planet K (1997)    
    愛您愛到殺死你 / Killing Me Tenderly (1997)    
    爆裂刑警 / Bullets Over Summer (1999)    
  副導演 / Assistant Director
    碼頭 / The Pier (1983)    
  監製 / Producer
    神秘的西藏 / Tibet (1985)    
    千王家族 / The Family of Swindler King (1990)    
    獨自去偷歡 / My Honey (1992)    
    靈界誘惑 / Temptation of the Spiritual World (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 / Fist from Shaolin (1993)    
    猛鬼校園 / Horror School (1993)    
    飛車女童黨 / Rebel Without a Cause (1993)    
    女子監獄1993 / Female Internment Camp (1993)    
    中港旗兵 / Fatal Dream (1993)    
    夜迷情 / Endless Nightmare (1993)    
    火船 / The Fire Boat (1993)    
    逃出黑社會的日子 / A Fatal Jump (1994)    
    紅粉 / The Rouge (1994)    
    村妓 / Mainland Prostitute (1994)    
    疊影追兇 / Innocent Killer (1994)    
    終極危情 / Final Target (1994)    
    弒兄奇案 / Born Innocent (1994)    
    西廂艷譚 / Romance of the West Chamber (1997)    
    古道西風 / Gu Dao Xi Feng (1997)    
    偷情男女 / Don't Tell My Partner (1997)    
  總策劃 / Chief Planner
    第一繭 / The First Time Is the Last Time (1989)    
  原創音樂 / Original Music
    弒兄奇案 / Born Innocent (1994)    
  音樂 / Music
    佛山贊先生 / The Descendant of Wing Chun (1978)    
    兵兵賊賊 / The Bomb-Shell (1981)    
    越南仔 / The Man from Vietnam (1982)    
    養鬼 / Ghost Nursing (1982)    
    橫掃魚蛋檔 / Interpol (1982)    
    大鱷 / Trap (1982)    
    碼頭 / The Pier (1983)    
    百厭妹 / Naughty Girls (1983)    
    邪花劫 / The Murder (1983)    
    請鬼 / Invitation of Ghost (1984)    
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    超齡處男 / Oh, My God (1985)    
    毒咒 / Curse (1985)    
    情逢敵手 / Mismatched Couples (1985)    
    天煞 / Fury of the Heaven (1986)    
    處女降 / Curse (1988)    
    鐵膽雄風 / Live Hard (1989)    
    奇兵 / The Sniping (1989)    
    省港狂龍 / Vice-Establishments (1989)    
    城市判官 / Armageddon (1989)    
    西雅圖大屠殺 / Darkside of Chinatown (1989)    
    目中無人 / Final Run (1989)    
    一眉道姑 / Vampire Settle on Police Camp (1990)    
    東方老虎 / The Cyprus Tigers (1990)    
    虎膽女兒紅 / Widow Warriors (1990)    
    浪漫殺手自由人 / Killer's Romance (1990)    
    猛鬼霸王花 / Here Comes a Vampire (1990)    
    出土奇兵 / The Figures from Earth (1990)    
    一本漫畫闖天涯 / My Hero (1990)    
    黑海霸王花 / Brave Young Girls (1990)    
    驚天龍虎豹 / Lethal Panther (1991)    
    賭王至尊 / All Mighty Gambler (1991)    
    喋血邊緣 / The Real Me (1991)    
    人鬼神 / Spiritual Trinity (1991)    
    轟天龍 / Fury in Red (1991)    
    來自北方的壞人 / Rogues from the North (1992)    
    龍跨四海之致命情人 / Guns & Roses (1993)    
    猛鬼校園 / Horror School (1993)    
    新俏郎君 / Switch-Over (1994)    
    龍虎新風雲 / The Most Wanted (1994)    
  演員 / Actor (1975-2007)
    娶錯老婆投錯胎 / Jokers Playing Games (1987)    
    中華英雄 / A Man Called Hero (1999)    
    魔術男 / Magic Boy (2007) ... 茶餐廳侍應 / Waiter in Tea House
  配樂 / Soundtrack
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988)    
    驚魂今晚夜 / Into the Night (1988)