[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁耀明  ♂
Edward Leung Yiu-Ming
Pinyin: liáng yào míng
Yale Leung
 
影視作品 / Filmography (1984-1992)
 
  副導演 / Assistant Director
    恭喜發財 / Kung Hei Fat Choy (1985)    
  武術設計 / Martial Arts Designer
    石頭集 / Stoneman (1992)    
  故事 / Story
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988)    
  導演 / Director
    石頭集 / Stoneman (1992)    
  演員 / Actor (1984-1992)
    上海之夜 / Shanghai Blues (1984)    
  策劃 / Planning
    鬼咁有緣 / Watch Out (1986)    
  編劇 / Writer
    鬼咁有緣 / Watch Out (1986)    
    皇家飯 / The Law Enforcer (1986)    
    奪命佳人 / Lady in Black (1987)    
    北斗之拳 / Super Peitou Fist (1987)    
    省港風雲 / Border Line Story (1988)    
    先發制人 / Angel Mission (1989)    
    阿修羅 / Saga of the Phoenix (1989)    
    皇家飛鳳 / Angel Enforcers (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 / A Better Tomorrow III (1989)    
    目中無人 / Final Run (1989)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    倩女幽魂II人間道 / A Chinese Ghost Story II (1990)    
    蠻荒的童話 / In the Lap of God (1991)    
    情聖 / The Magnificent Scoundrels (1991)    
    黃飛鴻 / Once Upon a Time in China (1991)    
    石頭集 / Stoneman (1992)