[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周亞平
周亚平
Zhou Ya-Ping
Mandarin: zhōu píng
Chow Nga-Ping,  Zhou Yaping
 
Filmography (2010-2018)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
  製片 / Production Manager
    我們都是壞孩子 / Naughty Girls (2013)    
    咱們結婚吧 / Let's Get Married (2015)    
    恐怖將映 / Fear Is Coming (2016)    
  演員 / Actor (2010-2018)
    大玩家 / Super Player (2010) ... / Huang
    半夜不要照鏡子 / Who in the Mirror (2012)    
    白狐 / The Fox Lover (2013)    
    我們都是壞孩子 / Naughty Girls (2013) ... / Principal
    恐怖將映 / Fear Is Coming (2016)    
  出品人 / Presenter
    我們都是壞孩子 / Naughty Girls (2013)    
    恐怖將映 / Fear Is Coming (2016)