[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊渭漢
杨渭汉
Yang Wei-Han
Pinyin: yáng wèi hàn
Yen Wei-Han,  Yeung Wai-Hon,  Yang Wae-Hang
 
影視作品 / Filmography (1984-2012)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    暗夜 / Dark Night (1986)    
  攝影 / Cinematographer
    策馬入林 / Run Away (1984)    
    我這樣過了一生 / Kuei-Mei, a Woman (1985)    
    青梅竹馬 / Taipei Story (1985)    
    我兒漢生 / Hanson My Son (1986)    
    期待你長大 / Be My Lovely Child Again (1987)    
    厲鬼纏身 / Split of the Spirit (1987)    
    怨女 / Rouge of the North (1988)    
    阿嬰 / Ming Ghost (1990)    
    刀瘟 / The Story of a Gangster (1990)    
    五個女子和 / Five Girls and a Rope (1990)    
    棋王 / King of Chess (1991)    
    胭脂 / The Story of Taipei Women (1992)    
    無言的山丘 / Hill of No Return (1992)    
    寂寞芳心俱樂部 / Lonely Hearts Club (1994)    
    去年冬天 / Heartbreak Island (1995)    
    紅柿子 / Red Persimmon (1995)    
    條子阿不拉 / Cop Abula (1999)    
    一一 / Yi Yi (2000)    
    月光下,我記得 / The Moon Also Rises (2004)    
    最遙遠的距離 / The Most Distant Course (2007)    
    一八九五 / 1895 (2008)    
    2分 20秒 / 02'20" (2009)    
    愛的麵包魂 / The Soul of Bread (2012)