[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐康泰  ♂
Hsu Kang-Tai
Pinyin: kāng tài
Shiu Kan-Tai,  Chui Hong-Taai



 
影視作品 / Filmography (1975-1999)
 
  製片 / Production Manager
    桃色交易 / Tao Se Jiao Yi (1996)    
    情慾世界 / Qing Yu Shi Jie (1997)    
    致命的外遇 / A Fatal Affair (1998)    
    天降艷福不是福 / Beauty Is Not Bliss (1999)    
  演員 / Actor (1975-1999)
    小女兒的心願 / A Piano (1975)    
    楓紅層層 / The September Song (1975)    
    秋纏 / Golden Leaves (1976)    
    梅花 / Victory (1976)    
    田園 / Green Garden (1976)    
    溫暖在秋天 / Warmth in the Autumn (1976)    
    台北77 / Taipei 77 (1977)    
    我們戀愛去了 / Let's Fall in Love (1977)    
    你笑我叫他跳 / News from the Star (1977)    
    日落北京城 / Ri Luo Bei Jing Cheng (1977)    
    楓林小雨 / Autumn Memories (1978)    
    新雨夜花 / Flowers in a Rainy Night (1978)    
    星語 / The Star (1979)    
    黃埔軍魂 / A Teacher of Great Soldiers (1979)    
    盲女與狗 / The Blind Girl And Dog (1981)    
    臨時抱佛腳 / So Help Me the God (1981)    
    摩登情報員 / The Modern Spy (1981)    
    邪魔女 / The Evil Girl (1982)    
    天天天藍 / Sky Blue Sky (1984)    
    殺手輓歌 / The Killer's Elegy (1984)    
    笑匠 / The Time You Need a Friend (1984)    
    洪隊長 / The Thunderbolt Commander (1984)    
    兩隻老虎 / Run, Tiger, Run (1984)    
    天生一對 / Happy Union (1985)    
    最毒婦人心 / Zui Du Fu Ren Xin (1986)    
    何姨十三金釵 / Madame Ho (1986)    
    跟屁蟲 / The Yesman (1986)    
    愛是做鬼也愛 / Love Is Love (1986)    
    新搭錯車 / Untold Story (1995)    
    桃色交易 / Tao Se Jiao Yi (1996)    
    情慾世界 / Qing Yu Shi Jie (1997) ... [臨時演員] / [Extra]
    情繭 / Qing Jian (1997)    
    男人小心 / Nanren Xiaoxin (1997)    
    致命的外遇 / A Fatal Affair (1998)    
    辣手激情 / Lashou Jiqing (1999) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    天降艷福不是福 / Beauty Is Not Bliss (1999)