[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
安昌福  ♂
An Chang-Bok
Mandarin: ān chāng
An Chang-Fu

 
Filmography (1967-1981)
 
  攝影 / Cinematographer
    風雲劍客 / Feng Yun Swordsman (1967)    
    七劍屠龍 / The Royal Seven (1970)    
    春色恨女 / Women's Dracula (1971)    
    龍兄虎弟 / The Invasion (1972)    
    監房 / Jailhouse (1975)    
    武裝解除 / Kill the Shogun (1975)    
    美國訪問客 / Bruce Lee Fights Back from the Grave (1976)    
    四大猛龍 / Lone Shaolin Avenger (1977)    
    飛天拳 / Eagle vs. Silver Fox (1980)    
    借刀殺人 / Hitman in the Hand of Buddha (1981)