[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
顏彼得  ♂
颜彼得
Yan Bi-De
Mandarin: yán
Yan Bide,  Ngan Bei-Tak

 
Filmography (1982-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    頑主 / Three T Company (1989)    
  演員 / Actor (1982-2000)
    梨園傳奇 / Legend of the Theatrical Troupe (1982)    
    駱駝祥子 / Rickshaw Boy (1982) ... 劉四爺 / Lau Sei Yau
    戊戌政變 / Tan Citong (1984)    
    瓜棚女傑 / A Heroine in Melon-Shed (1985)    
    末代皇后 / The Last Empress (1986)    
    關東大俠 / The Hero in Northeast (1987) ... 傅殿臣 / Fu Dian-Chen
    天菩薩 / Buddha's Lock (1987)    
    頑主 / Three T Company (1989) ... 副導演 / Assistant director
    最後的貴族 / The Last Aristocrats (1989)    
    江湖八面風 / Jiang Hu Ba Mian Fang (1991) ... 龍大爹 / Long Da-Die
    楊貴妃 / Imperial Concubine Yang (1992)    
    黑雪 / Black Snow (1992)    
    決戰之後 / After the Final Battle (1993)    
    女足九號 / Woman Soccer Player #9 (2000)