[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉天行  ♂
叶天行
Stephan Yip Tin-Hang
Pinyin: tiān xíng
Yeh Tien-Heng,  Yam Kwan-Hang,  葉天恒,  葉天恆,  任君行





 
影視作品 / Filmography (1971-2018)
 
  製片 / Production Manager
    吉祥酒店 / Big Fortune Hotel (2015)    
  導演 / Director
    都市獵人 / Missing Man (1989)    
    曝光人物 / Fatal Mission (1991)    
    星期五之舞男 / Friday Gigolo (1992)    
    世外情緣 / Summer Kiss, Winter Tear (1993)    
    我愛狐狸精 / I Love Miss Fox (1993)    
    少林活寶貝 / The Shaolin Kids in Hong Kong (1994)    
    至激殺人犯 / Mad Stylist (1997)    
    千禧金瓶梅之淫奴李瓶兒 / A Touch of Desire (1999)    
    人蛇大戰之人蛇浴血戰 / Devil Snake Girl (1999)    
    千禧金瓶梅之迷姦武二郎 / Dick's Dick Dicks (1999)    
    玉蒲團四之雲雨山莊 / Battle of Love (1999)    
    千禧金瓶梅之天地淫絕豔雙娃 / Double Exposure (1999)    
    千禧金瓶梅之片片淫花開 / Garden of Lust (1999)    
    千禧金瓶梅之我為嫂狂 / Mad About You (1999)    
    風月寶監之春色無邊女兒國 / Sorority Femania (1999)    
    風月寶鑑之家花自有香 / Sensual Awakening (1999)    
    風月寶鑑之冥府春色 / The Alchemy of Ecstasy (1999)    
    玉蒲團之陽物性教 / Jade Stalk (1999)    
    玉蒲團之淫行天下 / Secret Dalliance (1999)    
    千禧金瓶梅之淫聲浪語蕩梁山 / Filthy, Filthy Bandits (1999)    
    玉蒲團之極樂寶鑑 / The Karma of Sex (1999)    
    千禧金瓶梅之情逗李師師 / Rookie Baby (1999)    
    玉蒲團之淫行無道 / Sin of Flirtation (1999)    
    千禧金瓶梅之性娃伍月娘 / Mayflower Sweetheart (1999)    
    千禧金瓶梅之風騷孽后趙春梅 / Devil Flesh (1999)    
    香帥傳奇之決戰蝙蝠公子 / Prince of Bat Encounter (1999)    
    香帥傳奇之胡鐵花與小淫猴 / Provocative Monkey (1999)    
    香帥傳奇之我和疆屍有個約會 / Lunge Party (1999)    
    香帥傳奇之淫教煞星楚流香 / Scoundrel Revenge (1999)    
    香帥傳奇之淫幫亂中原 / Lustful Wave (1999)    
    香帥傳奇之美艷殺手一點紅 / Sexual Harmony (1999)    
    香帥傳奇之桃花傳奇 / Mythical Peach Blossoms (1999)    
    香帥傳奇之天一神油 / Miracle Hashish (1999)    
    風月寶鑑之淫亂英雄傳 / Debauched Obsession (1999)    
    千禧金瓶梅之西門慶慾火焚身 / Knock Out, Simon (1999)    
    流氓特警 / The Mob Cop (2000)    
    水滸笑傳之金球疑案 / Laughter of "Water Margin" - Stolen Golden Ball (2003)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 / Spirit in a Violent House (2003)    
    網吧驚魂 / Shock of the Network (2003)    
    幕後殺手 / Backstage Killer (2003)    
    倩女失魂 / The Qian Nu Lost Souls: Catch Tianshi (2004)    
    新東成西就 / Five Tigers (2004)    
    聊齋畫皮 / The Ghost Story: Printskin (2009)    
    吉祥酒店 / Big Fortune Hotel (2015)    
    七號公館 / House No. 7 (2018)    
  策劃 / Planning
    你情我願 / My Will, I Will (1986)    
    都市獵人 / Missing Man (1989)    
    走佬威龍 / Bogus Cops (1993)    
  出品人 / Presenter
    聊齋3: 嬰寧 / The Ghost Story 3 - Ying Ling (2009)    
    吉祥酒店 / Big Fortune Hotel (2015)    
  執行監製 / Executive Producer
    玉蒲團之陽物性教 / Jade Stalk (1999)    
    玉蒲團四之雲雨山莊 / Battle of Love (1999)    
    玉蒲團之淫行天下 / Secret Dalliance (1999)    
    玉蒲團之極樂寶鑑 / The Karma of Sex (1999)    
    玉蒲團之淫行無道 / Sin of Flirtation (1999)    
    風月寶鑑之淫亂英雄傳 / Debauched Obsession (1999)    
  副導演 / Assistant Director
    佳人有約 / The Perfect Match (1982)    
    蜈蚣咒 / Centipede Horror (1982)    
    空心大少爺 / Just for Fun (1983)    
    初一十五 / The Missed Date (1986)    
  監製 / Producer
    千禧金瓶梅之淫奴李瓶兒 / A Touch of Desire (1999)    
    千禧金瓶梅之迷姦武二郎 / Dick's Dick Dicks (1999)    
    人蛇大戰之人蛇浴血戰 / Devil Snake Girl (1999)    
    千禧金瓶梅之天地淫絕豔雙娃 / Double Exposure (1999)    
    千禧金瓶梅之片片淫花開 / Garden of Lust (1999)    
    千禧金瓶梅之我為嫂狂 / Mad About You (1999)    
    千禧金瓶梅之淫聲浪語蕩梁山 / Filthy, Filthy Bandits (1999)    
    千禧金瓶梅之情逗李師師 / Rookie Baby (1999)    
    千禧金瓶梅之性娃伍月娘 / Mayflower Sweetheart (1999)    
    千禧金瓶梅之風騷孽后趙春梅 / Devil Flesh (1999)    
    香帥傳奇之胡鐵花與小淫猴 / Provocative Monkey (1999)    
    香帥傳奇之我和疆屍有個約會 / Lunge Party (1999)    
    香帥傳奇之淫幫亂中原 / Lustful Wave (1999)    
    香帥傳奇之天一神油 / Miracle Hashish (1999)    
    千禧金瓶梅之西門慶慾火焚身 / Knock Out, Simon (1999)    
    流氓特警 / The Mob Cop (2000)    
    七月七日迴魂夜 / July 7 Come Again (2002)    
    頭七回魂 / The Soul Is Return (2002)    
    水滸笑傳之金球疑案 / Laughter of "Water Margin" - Stolen Golden Ball (2003)    
    水滸笑傳之黑店尋寶 / Laughter of "Water Margin" - Treasure Quest (2003)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 / Spirit in a Violent House (2003)    
    我老婆是兇手 / The Murderer Is My Wife (2003)    
    網吧驚魂 / Shock of the Network (2003)    
    人蛇浴血戰之蛇女添丁 / Snake Girl (2003)    
    獸性新人類之艷星劫 / Sau Sing San Yan Lui Chi - Yim Sing Kip (2003)    
    幕後殺手 / Backstage Killer (2003)    
    新東成西就 / Five Tigers (2004)    
    倩女失魂 / The Qian Nu Lost Souls: Catch Tianshi (2004)    
    荷花三娘子 / The Ghost Story: Lotus the Beauty (2009)    
    連鎖 / The Ghost Story: Lin Suk (2009)    
  演員 / Actor (1971-2018)
    金毛獅王 / The Golden Lion (1971) ... / [Extra]
    女警察 / Police Woman (1973) ... / Thug
    五虎將 / The Savage 5 (1973) ... 村民 / Villager
    大海盜 / The Pirate (1973) ... / [Extra]
    少林五祖 / Five Shaolin Masters (1974) ... / Patriot messenger
    鐵超人 / Iron Super Man (1974) ... / Tien-Yu
    一山五虎 / Bravest Fist (1974)    
    方世玉與洪熙官 / Heroes Two (1974) ... / Ming's patriot [intro]
    洪拳與詠春 / Shaolin Martial Arts (1974) ... / Master Lin's disciple [extra]
    少林子弟 / Men from the Monastery (1974) ... / Li Da Wan
    哪吒 / Na Cha the Great (1974) ... / Jin Cha
    強中更有強中手 / The Bravest One (1975)    
    洪拳小子 / Disciples of Shaolin (1975) ... / Ah Hong
    少林寺 / Shaolin Temple (1976) ... / Shaolin student
    八國聯軍 / Boxer Rebellion (1976) ... 義和團團眾 / Boxer
    蔡李佛小子 / The New Shaolin Boxers (1976) ... / Li Ting
    射鵰英雄傳 / The Brave Archer (1977) ... 陸乘風 / Luk Shing-Fung
    多情劍客無情劍 / The Sentimental Swordsman (1977) ... / Yun's invited hero
    明月刀雪夜殲仇 / Pursuit of Vengeance (1977) ... / Murong's man
    廟街皇后 / Assault - The Criminals, Part IV (1977) ... / 2) Thug
    阿Sir毒后老虎槍 / Lady Exterminator (1977) ... / Drug dealer
    白玉老虎 / Jade Tiger (1977) ... / Clan member
    神鷹飛燕蝴蝶掌 / Eagle's Claw and Butterfly Palm (1978) ... / Master Mao's student
    烏龍濟公 / The Mad Monk Strikes Again (1978) ... / Guan Deren
    老夫子奇趣錄 / Mr. Funny Bone Strikes Again (1978) ... / Meng's gang member
    古銅蕭 / Revenge of the Shaolin Kid (1978) ... / Marshal's man
    倚天屠龍記 / Heaven Sword and Dragon Sabre (1978) ... 常遇春 / Sheung Yu Chun
    倫文敘智鬥柳先開 / The Best Hustler Wins (1979) ... / Xiao Er
    紅衣喇嘛 / Shao-Lin Red Master (1979) ... / Red Lama's side man
    龍形虎步千里追 / Snake Shadow, Lama Fist (1979) ... / Lok Fu
    貓靈 / Devil Cat (1980)    
    癲馬靈猴 / Crazy Horse, Intelligent Monkey (1980)    
    請帖 / Rendezvous with Death (1980) ... / One of the Four Killers
    金殺手 / The Furious Killer (1981)    
    書劍恩仇錄 / The Emperor and His Brother (1981) ... / Tournament fighter
    獵頭 / The Head Hunter (1982) ... / Killer with melon knife
    佳人有約 / The Perfect Match (1982)    
    蜈蚣咒 / Centipede Horror (1982)    
    俠客行 / Ode to Gallantry (1982) ... / Chief
    空心大少爺 / Just for Fun (1983) ... / Bald man pawning guitar
    生死決 / Duel to the Death (1983) ... / Japanese troublemaker
    君子好逑 / The Other Side of Gentleman (1984) ... / Man getting out of sports car
    小狐仙 / Unforgettable Fantasy (1985) ... / Man at bus stop
    江湖了斷 / Pursuit of a Killer (1985) ... / Gangster in warehouse
    歌舞昇平 / Musical Singer (1985) ... / Bald singer in cafe
    淑女也瘋狂 / Only for You (1986)    
    天堂血路 / It's No Heaven (1988)    
    刑警本色 / The Last Conflict (1988) ... / Ricky
    都市獵人 / Missing Man (1989) ... / Policeman
    雷霆掃穴 / Red Shield (1991) ... / Lung's thug
    星期五之舞男 / Friday Gigolo (1992) ... / Policeman
    新不了情 / C'est La Vie Mon Cheri (1993)    
    走佬威龍 / Bogus Cops (1993)    
    喂,搵邊位? / Hello! Who Is It? (1994)    
    人蛇大戰之人蛇浴血戰 / Devil Snake Girl (1999) ... / Xiao Jiao
  編劇 / Writer
    你情我願 / My Will, I Will (1986)    
    都市獵人 / Missing Man (1989)    
    曝光人物 / Fatal Mission (1991)    
    星期五之舞男 / Friday Gigolo (1992)    
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 / The Undercover (1992)    
    我愛狐狸精 / I Love Miss Fox (1993)    
    世外情緣 / Summer Kiss, Winter Tear (1993)    
    少林活寶貝 / The Shaolin Kids in Hong Kong (1994)    
    人蛇大戰之人蛇浴血戰 / Devil Snake Girl (1999)    
    流氓特警 / The Mob Cop (2000)    
    七月七日迴魂夜 / July 7 Come Again (2002)    
    水滸笑傳之金球疑案 / Laughter of "Water Margin" - Stolen Golden Ball (2003)    
    水滸笑傳之黑店尋寶 / Laughter of "Water Margin" - Treasure Quest (2003)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 / Spirit in a Violent House (2003)    
    我老婆是兇手 / The Murderer Is My Wife (2003)    
    網吧驚魂 / Shock of the Network (2003)    
    獸性新人類之艷星劫 / Sau Sing San Yan Lui Chi - Yim Sing Kip (2003)    
    幕後殺手 / Backstage Killer (2003)    
    吉祥酒店 / Big Fortune Hotel (2015)