[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃泰來  ♂
黄泰来
Taylor Wong Tai-Loi
Pinyin: huáng tài lái
Wong Tai-Loy,  Huang Tai-Lai

 
影視作品 / Filmography (1979-1996)
 
  監製 / Producer
    法中情 / Law or Justice? (1988)    
    中環英雄 / Don't Fool Me (1991)    
    太子傳說 / No More Love, No More Death (1993)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    龍在少林 / Dragon in Shaolin (1996)    
  導演 / Director
    天蠶變 / Reincarnated (1979)    
    飛刀‧又見飛刀 / Return of the Deadly Blade (1981)    
    如來神掌 / Buddha's Palm (1982)    
    緣份 / Behind the Yellow Line (1984)    
    江湖了斷 / Pursuit of a Killer (1985)    
    英雄好漢 / Tragic Hero (1987)    
    江湖情 / Rich and Famous (1987)    
    鬼新娘 / Spiritual Love (1987)    
    法內情 / The Truth (1988)    
    法中情 / Law or Justice? (1988)    
    我在黑社會的日子 / Triads - The Inside Story (1989)    
    三狼奇案 / Sentenced to Hang (1989)    
    愛人同志 / Stars and Roses (1989)    
    至尊計狀元才 / No Risk, No Gain (1990)    
    摩登如來神掌 / Kung Fu Vs. Acrobatic (1990)    
    魔畫情 / Fantasy Romance (1991)    
    明月照尖東 / With or Without You (1992)    
    女黑俠黃鶯 / Deadly Dream Woman (1992)    
    太子傳說 / No More Love, No More Death (1993)    
    一代梟雄之三支旗 / Man of the Times (1993)    
    不扣鈕的女孩 / Girls Unbutton (1994)    
    刀劍笑 / The Three Swordsmen (1994)    
  策劃 / Planning
    水兒武士 / Journey of the Doomed (1985)    
  編劇 / Writer
    如來神掌 / Buddha's Palm (1982)