[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃炳權
黄炳权
Jeffery Wong Bing-Kuen
Pinyin: huáng bǐng quán
Wong Peng-Khuen
 
影視作品 / Filmography (1962-2017)
 
  製片 / Production Manager
    神偷次世代 / Skyline Cruisers (2000)    
    終極強姦II原始獸性 / Crime of Beast II (2002)    
    父子 / After This Our Exile (2006)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    怨靈II / Haunted Road II (2017)    
  演員 / Actor (1962-2017)
    夏日的麼麼茶 / Summer Holiday (2000) ... 警察甲 / Policeman #1
  場記 / Script Supervisor
    一飛沖天 / Soaring High (1962)    
    玫瑰夫人 / Madame Rose (1964)