[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
湯德培
汤德培
Tong Tak-Pau
Pinyin: tāng péi
Tong Tak-Pui
 
影視作品 / Filmography (1927-1941)
 
  化妝 / Makeup
    西廂記 / Way Down West (1927)    
  導演 / Director
    珍珠淚 / Tears of Pearl (1939)    
    烈婦報夫仇:三司會審 / Trial of the Vengeful Woman (1939)    
    胭脂馬 / Untamed Woman (1939)    
    瓦崗寨 / The Brick Stockade (1939)    
    番頭婆起牌坊 / In Memory of a Virtuous Woman (1940)    
  編劇 / Writer
    鐵血鋤奸 / Blood and Iron (1937)    
    七姊妹 / Seven Ladies (1937)    
    戀愛博士 / Professor Amore (1937)    
    續白金龍 / The Platinum Dragon (Part 2) (1937)    
    少婦的瘋狂 / The Mad Woman (1937)    
    斷鴻零雁記 / The Lone Swan (1939)    
    珍珠淚 / Tears of Pearl (1939)    
    胭脂馬 / Untamed Woman (1939)    
    瓦崗寨 / The Brick Stockade (1939)    
    空谷蘭 / Orchid of the Valley (1940)    
    八美圖 / Eight Heroines (1941)    
    俠盜錦毛鼠 / The Furry Rat (1941)