[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陸一龍  ♂
陆一龙
Henry Lu Yi-Lung
Pinyin: lóng
Lu I-Lung,  Henry Luk,  Lu Ching-Lung,  Lu Yi-Long,  Lok I-Lung,  Luk Yat-Lung





 
影視作品 / Filmography (1973-2014)
 
  演員 / Actor (1973-2014)
    雲飛何處 / Swimming Pool Episode (1973) ... 王大力 / Wang Ta-Li
    復仇者 / Avengers (1973)    
    鐵漢驚魂 / Hard Man in Danger (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 / Crazy Acrobat (1974) ... / Boss Chao Tien-Pa
    小子有種 / The Guy!! The Guy!! (1974) ... / Chi Cheng-En
    妙手千金 / Heroine (1975)    
    少林木人巷 / Shaolin Wooden Men (1976) ... / Shaolin student
    金霸王 / Golden King (1976)    
    新精武門 / New Fist of Fury (1976) ... / Lon Si Chun
    保鑣 / China Armed Escort (1976)    
    風雨雙流星 / The Killer Meteors (1976) ... / Shadow Whip
    愛情奪標 / Game of Love (1976)    
    十大弟子 / Ten Brothers of Shaolin (1977) ... / Shao Hua's lover
    超級戀愛 / The Super Love (1977)    
    浪子狄十三 / Triumph of Two Kung Fu Arts (1977)    
    俠士鏢客殺手 / The Chivalry, the Gunman and Killer (1977)    
    金木水火土 / Fearless Kung Fu Elements (1977)    
    真真的愛 / True Love (1977)    
    戚繼光 / Great General (1978)    
    古劍英魂 / The Souls of the Sword (1978)    
    天下無敵 / The Super Kung-Fu Fighter (1978)    
    決鬥者的生命 / My Blade, My Life (1978) ... / Lu
    錦衣衛 / A Pretended Rebel (1979)    
    棍王 / Shaolin Invincible Sticks (1979) ... / Wan
    浪子快刀 / Wanderer with Nimble Knife (1979)    
    中原一點紅 / Middle Kingdom's Mark-of-Blood (1979) ... 陸青雲 / Luk Ching Wan
    招積仔打橫行 / Mission Kiss and Kill (1979)    
    血濺冷鷹堡 / Mission Over the Eagle Castle (1980)    
    醉八仙拳 / Kung-Fu of Eight Drunkards (1980) ... / Tan
    大湖英烈 / A Man of Immortality (1980)    
    師妹出馬 / The Woman Avenger (1980)    
    丐俠七巧功 / Beggars Have No Equal (1980)    
    搶孤 / Dragon on the Shaolin Tower (1980)    
    劍氣滿天花滿摟 / Legend of Lu Xiao-Fong (1980)    
    新月傳奇 / The Young Moon Legend (1980) ... / King Warrior
    媽媽十一歲 / The 11 Years Old Mother (1981)    
    瘋狂大發財 / Kung Hei Fat Choy (1981)    
    變色的女人 / Woman of Colour (1981)    
    賭王鬥千王 / The King of Gambler (1981)    
    神劍動山河 / The Thrilling Sword (1981) ... / Dwarf
    上行列車 / Up Train (1981)    
    神勇突擊隊 / Brave Commando (1981)    
    火拼浪子 / The Desperate Prodigal (1981) ... / [Uncredited]
    雲知道你是誰 / The Clouds Know Your Name (1981)    
    風東飛九萬星 / Take the Rap (1981)    
    手指拗出 / Kung Fu Executioner (1981) ... / Gambler
    陽陽俊 / Island Warriors (1981)    
    女王蜂 / Queen Bee (1981)    
    大小姐與流浪漢 / A Maiden and a Wanderer (1981)    
    紅粉遊俠 / Pink Force Commando (1982) ... / Policeman
    動員令 / Happy Days in the Army (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 / Monkey War (1982)    
    女子感化院 / Girls' Reformatory (1982)    
    雜牌大進擊 / Raiders (1982)    
    脂粉奇兵 / The Deadly Angels (1982)    
    午夜蘭華 / Night Orchid (1982)    
    血濺歸鄉路 / I Shall Return (1982)    
    一線兩星大進擊 / One Stripe Two Stars (1982)    
    飄零的雨中花 / A Flower in the Storm (1982)    
    頑皮鬼 / Funny People (1982)    
    新飛天神童 / Flyer of Young Prodigal (1982)    
    大遠景 / Return of the Electric Love (1982)    
    別愛陌生人 / Don't Love Any Stranger (1982)    
    鄉下阿郎 / The Boy from the Dark Street (1983)    
    賭王鬥千王續集 / The King of Gambler II (1983)    
    怒吼的愛情 / Fury's Love (1983)    
    國中十四章 / Kuo Chung Shih Ssu Chang (1983)    
    雷霆出擊 / Mission Thunderbolt (1983) ... [片段來源:別愛陌生人] / [Footage from DON'T LOVE ANY STRANGER]
    楚留香大結局 / The Denouncement of Chu Liu Hsiang (1983) ... / Brother Ta
    竹劍少年 / Kendo Kids (1983)    
    王哥柳哥 / Wan-Ko, Liu-Ko (1983)    
    野牛鬥金牛 / Fast Moves (1984)    
    高粱地裡大麥熟 / The Story in Sorghum Field (1984)    
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
    殺手輓歌 / The Killer's Elegy (1984)    
    水滸外傳 / The Legend of All Men Are Brothers (1984)    
    慈悲的滋味 / Taste of Mercy (1985)    
    惡漢笑擊隊 / Mob Busters (1985)    
    小生獻醜 / Shyly Joker (1985)    
    女郎!女狼 / A Woman, a She-Wolf (1986)    
    槍下留人 / Escape from Black Street (1987)    
    舞女情挑 / Midnight Lover (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 / Master Hui Neng, Sixth Patriarch of Zen Buddhism (1987)    
    情慾陷阱 / Trap of Desire (1987)    
    大陸行 / Journey Across the Mainland (1988)    
    情與法 / Human Sentiment Law (1988)    
    龍發堂 / Long Fa Tang (1988)    
    賭魔 / Devil Gambler (1991)    
    慾焰狂情 / Flame of Desire (1993) ... / Policeman
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996) ... 宋江 / Leader of Liang San
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996) ... 宋江 / Leader of Liang San
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    超級班長 / Hi Sir (1996)    
    艷鬼在你左右 / Yan Gui Zai Ni Zuo You (1997)    
    校園有鬼 / Ghost School (1997)    
    金牌大探長 / Inspector of King (1997)    
    男人女人情人 / Nanren Nuren Qingren (1998) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    脫軌邊緣人 / Tuo Gui Bian Yuan Ren (1998) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    小卒戰將 / Top Gear (1999)    
    黑色城市 / Black City (1999)    
    Call in 紅唇劫 / Red Lips (2000)    
    瞓上你的床 / I Love You Baby (2003)    
    逗陣ㄟ / Get Together (2013)    
    特工艾米拉 / Ameera (2014) ... / Director