[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周紹棟  ♂
周绍栋
Sherman Chow Shiu-Dung
Pinyin: zhōu shào dòng
Chou Shao-Tung,  Chou Se-Tung,  Zhou Shao-Dong,  Chow Shaw-Tung





 
影視作品 / Filmography (1979-2012)
 
  演員 / Actor (1979-2012)
    落翅仔 / La Chi Zai (1979)    
    彩霞滿天 / Love Under a Rosy Sky (1979) ... / Kuan Cho-Fei
    歡顏 / Your Smiling Face (1979)    
    女學生的悄悄話 / The Secret Between the Girls (1980)    
    你那好冷的小手 / Don't Forget the Promise (1980)    
    茉莉花 / Free or Die (1980)    
    有我無敵 / The Flying Tigers and the Kung Fu Kids (1980) ... / Chinese lieutenant
    碧血黃花 / Magnificent 72 (1980) ... / Lin Chueh-Min
    地獄來的女人 / A Woman from Hell (1981)    
    天字第一號 / Tian Zi Di Yi Hao (1981)    
    上行列車 / Up Train (1981)    
    第二次一對一 / The Second One-on-One (1981)    
    雲知道你是誰 / The Clouds Know Your Name (1981)    
    奇巧人物 / Fighting Life (1981)    
    邪魔 / The Devil (1981)    
    聚散兩依依 / Errant Love (1981) ... 鐘文樵 / Chung Wen-chiao
    一線兩星大進擊 / One Stripe Two Stars (1982)    
    人偷人 / People Who Steal (1982)    
    龍虎雙霸天 / First Exposure (1982)    
    第2次偶然 / The Second Occasion (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 / Monkey War (1982)    
    笨鳥滿天飛 / The Stupid Birds the Sky (1982)    
    中國法術 / Chinese Magic (1983)    
    茅山道人 / Demon Strike (1984) ... 小冬 / Pao's man
    醜小鴨 / Funny Face (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 / The Story of Dr. Sun Yat Sen (1986)    
    金門砲戰 / The Kinmen Bombs (1986)    
    命帶桃花 / The Seductress (1987)    
    烽火佳人 / Flag of Honor (1987)    
    畫魂 / La Peintre (1994) ... 薛無 / Xue Mo
    搞定岳父大人 / Meet the In-Laws (2012) ... / Professor Han