[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王子  ♂
Wang Zi (1)
Pinyin: wáng zi
Prince Chiu,  ''Lollipop'',  Chiu Sheng-Yi,  ''Prince'',  Prince Yau,  Prince Qiu,  S.Y. Chiu,  C. H. Wang


 
影視作品 / Filmography (2008-2016)
 
  演員 / Actor (2008-2016)
    六樓后座2 家屬謝禮 / Happy Funeral (2008)    
    愛到底 / L-O-V-E (2009) ... 發傳單人員 / 4) Ultimate handsome man
    消失打看 / Honey PuPu (2010) ... / Cola
    精舞門2 / Kung Fu Hip-Hop 2 (2010) ... / Qiu Shengyi
    嘻遊記 / Wu Lin Xiao Chuan (2010)    
    極速先鋒 / Speed Pioneer (2011)    
    超萌英雄 / A Simple Hero (2014)    
    哥基王子 / Prince (2015)    
    江湖俠客令之群俠歸來 / Return of the Heroes (2016)