[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳振民  ♂
吴振民
Woo Chen-Min
Pinyin: zhèn mín
Wu Zhen-Min,  Wu Zhenmin,  Ng Chan-Man
 
影視作品 / Filmography (1963-1971)
 
  製片 / Production Manager
    密使 / Secret Messengers (1971)    
  副導演 / Assistant Director
    弗拉門戈之星 / Flamenco Star (1966)    
  導演 / Director
    歹命子 / Bad Name (1963)    
    愚兄弟 / Stupid Brothers (1964)    
    小浪子 / Little Loafer (1965)    
    國際女間諜 / International Female Spy (1966)    
    青葉子 / Girl Robin Hood (1969)    
  編劇 / Writer
    歹命子 / Bad Name (1963)    
    小浪子 / Little Loafer (1965)    
    國際女間諜 / International Female Spy (1966)