[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8

Pinyin:
 
影視作品 / Filmography (1984-2004)
 
  特技 / F/X
    人嚇鬼 / Hocus Pocus (1984)    
  沖印 / Laboratory
    龍的心 / Heart of the Dragon (1985)    
    夏日福星 / Twinkle Twinkle Lucky Stars (1985)    
    警察故事 / Police Story (1985)    
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988)    
    神勇飛虎霸王花 / The Inspector Wears Skirts II (1989)    
    三狼奇案 / Sentenced to Hang (1989)    
    富貴開心鬼 / Lost Souls (1989)    
    屍家重地 / Mortuary Blues (1990)    
    皇家女將 / She Shoots Straight (1990)    
    笑星撞地球 / Sunshine Friends (1990)    
    賭霸 / The Top Bet (1991)    
    火爆浪子 / Angry Ranger (1991)    
    力王 / Story of Ricky (1992)    
    太子爺出差 / Freedom Run Q (1992)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    滿清十大酷刑 / A Chinese Torture Chamber Story (1994)    
    飛虎雄心 / The Final Option (1994)    
    爆炸令 / Red Zone (1995)    
    不一樣的媽媽 / Mother of a Different Kind (1995)    
    蜘蛛女 / Spider Woman (1995)    
    霹靂火 / Thunderbolt (1995)    
    偷偷愛你 / Blind Romance (1996)    
    猛鬼通宵陪住你 / 24 Hrs Ghost Story (1997)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    殺殺人、跳跳舞 / Ballistic Kiss (1998)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 / A Chinese Torture Chamber Story II (1998)    
    鬼片王之再現凶榜 / X Imp (1999)    
    創業玩家 / Funny Business (2000)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    買兇拍人 / You Shoot, I Shoot (2001)    
    互動殺人事件 / Interactive Murders (2002)    
    向左走.向右走 / Turn Left, Turn Right (2003)    
    救命 / Koma (2004)