[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何國雄
何国雄
Micky Ho Kwok-Hung
Pinyin: guó xióng
何國鴻,  Ricky Ho
 
影視作品 / Filmography (1996-2020)
 
  跟場道具 / On-Set Props
    女皇撞到正 / Hotel Soul Good (2018)    
  陳設道具 / Set Props
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
  道具 / Props
    麻麻帆帆 / The Age of Miracles (1996)    
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    無問題2 / No Problem 2 (2002)    
    談談情、說說性 / Feel It Say It ... (2006)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    綁架 / Kidnap (2007)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    葬禮渣Fit人 / Who's Next (2007)    
    絕代雙嬌 / Nobody's Perfect (2008)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
    槍王之王 / Triple Tap (2010)    
    開心魔法 / Magic to Win (2011)    
    猛鬼愛情故事 / Hong Kong Ghost Stories (2011)    
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 / I Love Hong Kong 2012 (2012)    
    控城計 / Control (2013)    
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    爆3俏嬌娃 / Kick Ass Girls (2013)    
    天師鬥殭屍 / Sifu Vs Vampire (2014)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
    O的故事 / The Story of O (2015)    
    迷城 / Wild City (2015)    
    同班同學 / Lazy Hazy Crazy (2015)    
    十月初五的月光 / Return of the Cuckoo (2015)    
    哪一天我們會飛 / She Remembers, He Forgets (2015)    
    一念無明 / Mad World (2016)    
    失戀日 / L for Love, L for Lies Too (2016)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    選老坐 / The Mobfathers (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 / The Sinking City - Capsule Odyssey (2017)    
    狂獸 / The Brink (2017)    
    救殭清道夫 / Vampire Cleanup Department (2017)    
    大樂師.為愛配樂 / Concerto of the Bully (2018)    
    熱血合唱團 / Find Your Voice (2020)    
    阿索的故事 / The Calling of a Bus Driver (2020)    
    家有囍事2020 / All's Well Ends Well 2020 (2020)    
  道具助理 / Props Assistant
    意外 / Accident (2009)