[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
區椲麟  ♂
区㭏麟
Paul Au Wai-Lun
Pinyin: wěi lín
 
影視作品 / Filmography (2006-2020)
 
  後期製作經理 / Post-Production Management
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
  監製 / Producer
    乜代宗師 / The Grand Grandmaster (2020)    
  統籌 / Film Coordinator
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
  製片 / Production Manager
    傷城 / Confession of Pain (2006)    
    跟蹤 / Eye in the Sky (2007)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    殺人犯 / Murderer (2009)    
    出水芙蓉 / The Fantastic Water Babes (2010)    
    夜行俠陳真 / Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen (2010)    
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    不再讓你孤單 / A Beautiful Life (2011)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    畫皮 / Painted Skin (2008)    
  策劃 / Planning
    四大名捕2 / The Four, Part 2 (2012)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
    四大名捕大結局 / The Four 3 (2014)    
  執行監製 / Executive Producer
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)