[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張孝全  ♂
张孝全
Joseph Chang Hsiau-Chuen
Pinyin: zhāng xiào quán
Cheung Hau-Chuen,  Chang Hsiao-Chuan,  Zhang Xiao-Quan





 
影視作品 / Filmography (2002-2017)
 
  演員 / Actor (2002-2017)
    給我一隻貓 / Drop Me a Cat (2002) ... 高達 / Ko Tat
    盛夏光年 / Eternal Summer (2006) ... 余守恆 / Yu Shou Heng / Shane
    沉睡的青春 / Keeping Watch (2007)    
    愛的發聲練習 / My So-Called Love (2008) ... 小古 / Guo/Van
    彈.道 / Ballistic (2008) ... 徐瑜昌 / Yuchang
    淚王子 / Prince of Tears (2009) ... 孫漢生 / Sun Han-Sun
    瞎‧戀‧舞 / Step by Step (2009) ... 劉必然 / Biran
    台北星期天 / Pinoy Sunday (2010) ... Celia男友/雇主 / Celia's boyfriend
    一頁台北 / Au Revoir Taipei (2010) ... 基永 / Ji-Yong
    十加十 / 10+10 (2011) ... / 19) Man
    小幸感 / Lavender (2012)    
    飲食男女2 / Joyful Reunion (2012) ... 貝明 / Bei Min
    女朋友男朋友 / Girlfriend, Boyfriend (2012) ... 陳忠良 / Chen Chung-liang/Liam
    勇敢去愛 / Dare to Love (2013)    
    被偷走的那五年 / The Stolen Years (2013) ... 謝宇 / Xie Yu
    失魂 / Soul (2013) ... 傅阿川 / Wang Ah-Chuan
    深夜前的五分鐘 / Five Minutes to Tomorrow (2014)    
    行動代號:孫中山 / Meeting Dr. Sun (2014)    
    愛造飛雞 / Begin Again (2015)    
    戀愛中的城市 / Cities in Love (2015)    
    青田街一號 / The Laundryman (2015)    
    迷城 / Wild City (2015) ... 黑頭 / Blackie
    念念 / Murmur of the Hearts (2015) ... / Hsiang
    沖天火 / Sky on Fire (2016) ... 家家 / Jia
    健忘村 / The Village of No Return (2017)    
    合約男女 / Love Contractually (2017)    
    指甲刀人魔 / A Nail Clippers Romance (2017) ... Sean / Sean
 
 
Biography