[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝中凱
谢中凯
Che Chung-Hoi
Mandarin: xiè zhōng kǎi
 
Filmography (1993-2001)
 
  製片 / Production Manager
    變色的花朵 / Wild Flower (1998)    
  道具 / Props
    桃色星期五 / Erotic Friday (1998)    
    激情法則 / Code of Passion (1999)    
  演員 / Actor (1993-2001)
    貼身保鑣 / The Bodyguard (1994)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    火爆倩女 / Hot Girl (1993)    
    露露的性戰 / Lu Lu De Xing Zhan (1994)    
    當女人愛上男人 / Dang Nu Ren Ai Shang Nan Ren (1995)    
    情人與妓女 / Qingren Yu Jinu (1995)    
    不再情牽 / I Am Not in Love (1998)    
    慾望迷宮 / Yu Wang Mi Gong (2001)