[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馮志剛
冯志刚
Fung Chi-Kong (2)
Pinyin: féng zhì gāng
Fung Chi-Kwong
 
影視作品 / Filmography (1994-2020)
 
  攝影 / Cinematographer
    渡假屋偷窺事件 / Snooper (1999)    
    VAN仔強姦實錄 / Rapist (2000)    
    一切從按摩開始 / Masseuse (2000)    
  大砲組 / Crane Group
    家和萬事驚 / A Home with a View (2019)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    追龍 / Chasing the Dragon (2017)    
  電工 / Electrician
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
    拆彈專家2 / Shock Wave 2 (2020)    
  推軌具 / Dollyman
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    談談情、說說性 / Feel It Say It ... (2006)    
    無價之寶 / Treasure Hunt (2011)    
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    陀地驅魔人 / Keeper of Darkness (2015)    
    兇手還未睡 / Nessun Dorma (2016)    
  場記 / Script Supervisor
    烈血快車 / Taxi Driver (2002)    
  機工 / Camera Assistant
    喜劇之王 / King of Comedy (1999)    
    當男人變成女人 / Women from Mars (2002)    
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
  攝影助理 / Focus Puller
    雀聖3自摸三百番 / Kung Fu Mahjong 3 - The Final Duel (2007)    
    婚禮2008 / Marriage Trap (2008)    
    嚇死你! / Scare 2 Die (2008)    
    未來警察 / Future X-Cops (2010)    
    猛鬼愛情故事 / Hong Kong Ghost Stories (2011)    
    賭城風雲 / From Vegas to Macau (2014)    
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
    寶貝當家 / Girl of the Big House (2016)    
    決戰食神 / Cook Up a Storm (2017)    
    我的情敵女婿 / A Beautiful Moment (2018)    
    棟篤特工 / Agent Mr Chan (2018)    
    麥路人 / I'm Livin' It (2020)    
    聖荷西謀殺案 / Fatal Visit (2020)    
  收音助理 / Boom Operator
    弱殺 / Red to Kill (1994)    
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    人間喜劇 / La Comédie Humaine (2010)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
    葉問 / Ip Man (2008)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    小Q / Little Q (2019)