[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張承
张承
Zhang Cheng (1)
Pinyin: zhāng chéng
Cheung Sing
 
影視作品 / Filmography (2006-2015)
 
  導演 / Director
    婚禮2008 / Marriage Trap (2008)    
    最佳嫌疑人 / The Suspicious (2014)    
    一念天堂 / Heart for Heaven (2015)    
  編劇 / Writer
    瘋狂的石頭 / Crazy Stone (2006)    
    箱子 / The Case (2007)    
    婚禮2008 / Marriage Trap (2008)    
    瘋狂的賽車 / Crazy Racer (2009)    
    倔強的蘿蔔 / Stubborn Radish (2009)    
    最佳嫌疑人 / The Suspicious (2014)    
    一念天堂 / Heart for Heaven (2015)