[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
許火金
许火金
Hsu Huo-Chin
Pinyin: huǒ jīn
Hui Feng-Kam,  Hsu Ho-Ching,  Shsu Ho-King
 
影視作品 / Filmography (1966-1986)
 
  監製 / Producer
    忘不了妳 / My Love For You (1968)    
    牛郎織女 / Love Bridge Over the Milky Way (1969)    
    劍王之王 / King of Kings (1969)    
    虎牙山 / Tiger's Claw (1970)    
    鬼見愁 / Sorrowful to a Ghost (1970)    
    心愛的人 / Spoony Love (1982)    
    七武士 / Seven Knights (1982)    
  製片 / Production Manager
    諜報員海棠紅 / Special Agent Red Begonia (1966)    
    情報員白牡丹 / Secret Agent Bai Mu-Dan (1966)    
    歌女情淚 / Songstresses Emotional Tears (1967)    
    大情人 / Great Lover (1970)    
    大遊俠 / A Sword for a Killer (1970)    
    情夫 / Qing Fu (1972)    
  顧問 / Consultant
    大災難 / The Big Calamity (1976)    
  策劃 / Planning
    武聖關公 / General Kuan (1969)    
  出品人 / Presenter
    你笑我叫他跳 / News from the Star (1977)    
    旋風十八騎 / 18 Swirling Riders (1977)    
    護花鈴 / Beauty Escort (1979)    
    討海的人 / The Fishing Adventure (1983)    
    三大名捕會京師 / The Three Famous Constables (1983)    
    新町點煙盤 / Xin Ting Dian Yan Pan (1986)