[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
袁叢美  ♂
袁丛美
Yuan Cong-Mei
Mandarin: yuán cóng měi
Yuen Chung-Mei,  Yuan Congmei





 
Filmography (1930-1960)
 
  製片 / Production Manager
    第五號情報員 / Agent No. 5 (1948)    
    罌粟花 / Opium Poppy (1955)    
  導演 / Director
    清道夫 / Street Cleaner (1933)    
    鐵鳥 / The Iron-Bird (1934)    
    暴風雨 / Tempest (1935)    
    第五號情報員 / Agent No. 5 (1948)    
    無語問蒼天 / Silent Asking Firmament (1948)    
    罌粟花 / Opium Poppy (1955)    
    殺子報 / San Tze Paw (1959)    
    良心與罪惡 / Conscience and Guilt (1960)    
  演員 / Actor (1930-1960)
    空谷猿聲 / Wailing in Hollow Valley (1930)    
    奮鬥 / The Striving (1932)    
    失足恨 / Shi Zu Hen (1932)    
    火山情血 / Loving Blood of the Volcano (1932)    
    海外鵑魂 / A Musical Teacher (1932)    
    鐵血情瀾 / The Iron Men (1933)    
    光明之路 / The Road (1933)    
    春潮 / Stirring of Love (1933)    
    都會的早晨 / Dawn Over the Metropolis (1933)    
    天明 / Daybreak (1933)    
    小玩意 / Little Toys (1933) ... / Yuan Pu
    / The Wind (1933)    
    漁光曲 / Song of the Fisherman (1934)    
    新婚的前夜 / The Newlyweds Eve (1935)    
    暴風雨 / Tempest (1935)    
    逃亡 / Refugees (1935)    
  編劇 / Writer
    清道夫 / Street Cleaner (1933)    
    鐵鳥 / The Iron-Bird (1934)    
    暴風雨 / Tempest (1935)    
    無語問蒼天 / Silent Asking Firmament (1948)    
    第五號情報員 / Agent No. 5 (1948)