[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃杰
黄杰
Wong Git (2)
Pinyin: huáng jié
Wong Kit
 
影視作品 / Filmography (1988-2003)
 
  製片 / Production Manager
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
  副導演 / Assistant Director
    霸王女福星 / Operation Pink Squad (1988)    
    流氓差婆 / Thunder Cops II (1989)    
    起尾注 / Coup De Grace (1990)    
    屍家重地 / Mortuary Blues (1990)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    黑貓重案組 / The Black Cat Agent Files (2003)    
  演員 / Actor (1988-2003)
    霸王女福星 / Operation Pink Squad (1988)    
    流氓差婆 / Thunder Cops II (1989)    
    起尾注 / Coup De Grace (1990) ... / Mr Chan
  執行製片 / Associate Production Manager
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)