[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊陽  ♀
杨阳
Yang Yang (18)
Pinyin: yáng yáng
Yeung Yeung,  Yang Yang

 
影視作品 / Filmography (1992-2016)
 
  製片 / Production Manager
    有招沒招 / The Love Expert (2013)    
    我要你開花 / Deja Vu (2015)    
  導演 / Director
    中華警花 / China Heat (1992)    
    平安之盾 / Safely Shield (2014)    
  策劃 / Planning
    跟我走一回 / One and a Half (1995)    
  副導演 / Assistant Director
    愛,斷了線 / Sky of Love (2003)    
    散打 / XanDa (2004)    
    破釜沉舟 / No Retreat (2005)    
    鴻門宴 / Banquet at Hongmen (2005)    
  監製 / Producer
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
    十夜談之異悚 / Deep Fear (2016)    
  演員 / Actor (1992-2016)
    詠春 / Wing Chun (1994) ... 小尼姑 / Little nun
    紫蝴蝶 / Purple Butterfly (2003)    
    花好月圓 / Elixir of Love (2004) ... 御醫 / Court physician
    半邊靈 / Half Twin (2006) ... 模特兒丁 / Model D
    建黨偉業 / Beginning of the Great Revival (2011) ... / Female love martyr
  執行導演 / Executive Director
    無敵拆伙王 / Invincible Deal Breaker (2016)    
  編劇 / Writer
    我要你開花 / Deja Vu (2015)