[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁樂民  ♂
梁乐民
Longmond Leung Lok-Man
Pinyin: liáng mín
Longman Leung,  Liang Yueming

 
影視作品 / Filmography (1996-2021)
 
  導演 / Director
    寒戰 / Cold War (2012)    
    赤道 / Helios (2015)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
    寒戰3 / Cold War 3 (2021)    
  美術指導 / Art Director
    校墓處 / The Haunted School (2007)    
    馬己仙峽道 / Magazine Gap Road (2007)    
    黑勢力 / Hong Kong Bronx (2008)    
    保持通話 / Connected (2008)    
    葉問前傳 / The Legend Is Born - Ip Man (2010)    
    Together在一起 / Together (2013)    
  執行美術指導 / Associate Art Director
    虫不知 / Bug Me Not! (2005)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    殺手之王 / Hitman (1998)    
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998)    
    紫雨風暴 / Purple Storm (1999)    
    鎗王 / Double Tap (2000)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    不死情謎 / Bullets of Love (2001)    
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    復仇 / Vengeance (2009)    
  演員 / Actor (1996-2021)
    四個32A和一個香蕉少年 / Those Were the Days (1996) ... / Heung's husband
    馬己仙峽道 / Magazine Gap Road (2007) ... / Petrol station customer
  編劇 / Writer
    寒戰 / Cold War (2012)    
    赤道 / Helios (2015)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
  美術助理 / Art Assistant
    A-1頭條 / A-1 (2004)