[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何鈞  ♂
何钧
He Jun (1)
Pinyin: jūn
He Jin,  Hoh Gwan





 
影視作品 / Filmography (1999-2019)
 
  武師 / Stunts
    中華英雄 / A Man Called Hero (1999)    
    飛龍再生 / The Medallion (2003)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    功夫 / Kung Fu Hustle (2004)    
    環遊地球八十天 / Around the World in 80 Days (2004)    
    神話 / The Myth (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    保持通話 / Connected (2008)    
  動作指導 / Action Choreographer
    大兵小將 / Little Big Soldier (2009)    
    十二生肖 / CZ12 (2012)    
    解救吾先生 / Saving Mr. Wu (2015)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
  武術組 / Martial Art Group
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
  副動作指導 / Assistant Action Choreographer
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    辛亥革命 / 1911 (2011)    
  動作導演 / Action Director
    硬漢2 / He-Man (2011)    
    警察故事2013 / Police Story 2013 (2013)    
    對不起,我愛你 / Sorry, I Love You (2014)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016)    
    神探蒲鬆齡之蘭若仙蹤 / The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019)    
  演員 / Actor (1999-2019)
    贖金之王2:皇廷激戰 / Shanghai Knights (2003)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    飛龍再生 / The Medallion (2003)    
    環遊地球八十天 / Around the World in 80 Days (2004) ... / Rascal
    新警察故事 / New Police Story (2004) ... Disco 打手 / Disco bouncer #1
    神話 / The Myth (2005) ... / Phoenix
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006) ... 青龍 / Green Dragon
    軍雞 / Shamo (2007) ... 古惑仔A / Thug
    大兵小將 / Little Big Soldier (2009) ... / Qin general B
    太極俠 / Man of Tai Chi (2013) ... / Liu Qi
    中國遊記 / Viy 2 (2017)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    功夫夢 / The Karate Kid (2010)    
  武術指導 / Martial Arts Director
    大兵小將 / Little Big Soldier (2009)