[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張穎欣  ♀
张颖欣
Minnie Cheung Wing-Yan
Pinyin: zhāng yǐng xīn
Minnie Cheung
 
影視作品 / Filmography (2000-2015)
 
  髮型 / Hair Stylist
    夏日的麼麼茶 / Summer Holiday (2000)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    嫁個有錢人 / Marry a Rich Man (2002)    
    戀上你的床 / Good Times, Bed Times (2003)    
    龍鳳鬥 / Yesterday Once More (2004)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    盲探 / Blind Detective (2013)    
    盜馬記 / Horseplay (2014)    
    破風 / To the Fore (2015)