[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張金琴
张金琴
Cheung Kam-Kam
Pinyin: zhāng jīn qín
Cheung Kam-Kum
 
影視作品 / Filmography (1970-1996)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly Sword (1993)    
  服裝 / Costume
    鬼馬天師 / Taoism Drunkard (1984)    
  服裝指導 / Costume Designer
    血手觀音 / The Cruelty Goddess (1970)    
    日月童子 / Iron Fan and Magic Sword (1976)    
    至尊威龍 / A Wily Match (1980)    
    英雄對英雄 / The Last Duel (1981)    
    歡樂龍虎榜 / A Book of Heroes (1986)    
    桃太郎大顯神威 / Magic of Spell (1988)    
    倩女雲雨情 / Ghostly Love (1989)    
    小俠龍捲風 / Chivalric Tornado (1989)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    萄蛇洪舞 / Dances with the Snakes (1993)    
    梁祝 / The Lovers (1994)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)