[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉漢章
刘汉章
Lau Hon-Cheung
Pinyin: liú hàn zhāng
 
影視作品 / Filmography (1983-1997)
 
  槍械 / Firearms
    皇家師姐III雌雄大盜 / In the Line of Duty III (1988)    
    皇家師姐之中間人 / Middle Man (1990)    
    的士判官 / Taxi Hunter (1993)    
  特技 / F/X
    義膽紅唇 / City War (1988)    
  特效 / Special Effects
    奪命佳人 / Lady in Black (1987)    
    英雄好漢 / Tragic Hero (1987)    
    霸王女福星 / Operation Pink Squad (1988)    
    猛鬼霸王花 / Here Comes a Vampire (1990)    
    著牛仔褲的鍾馗 / The Blue Jean Monster (1991)    
    中環英雄 / Don't Fool Me (1991)    
    十萬火急 / Lifeline (1997)    
  煙火特技 / Fire Stunts Effects
    重案組 / Crime Story (1993)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
  爆破 / Pyrotechnics
    英雄本色續集 / A Better Tomorrow II (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 / In the Line of Duty III (1988)    
    皇家師姐之中間人 / Middle Man (1990)    
    辣手神探 / Hard Boiled (1992)    
    的士判官 / Taxi Hunter (1993)    
    給爸爸的信 / My Father Is a Hero (1995)    
    馬永貞 / Hero (1997)    
  劇務 / Unit Manager
    車魂 / The Accident (1983)    
  演員 / Actor (1983-1997)
    車魂 / The Accident (1983)    
  爆炸 / Explosives
    猛鬼佛跳牆 / Bless This House (1988)    
    新最佳拍檔 / Aces Go Places V (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 / A Better Tomorrow III (1989)    
    夜瘋狂 / All Night Long (1989)    
    倩女幽魂II人間道 / A Chinese Ghost Story II (1990)    
    喋血街頭 / Bullet in the Head (1990)    
    爆炸令 / Red Zone (1995)