[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
安安  ♂
An An (1)
Pinyin: ān ān
On On,  ''Anan'',  Lai Yun-Sheng

 
影視作品 / Filmography (1983-1991)
 
  演員 / Actor (1983-1991)
    抓鬼特攻隊 / Ghost Bustin' (1983) ... / Eggsy
    北斗之拳 / Super Peitou Fist (1987)    
    哈囉殭屍 / Hello Dracula 2 (1987)    
    新阿里巴巴 / A Li Ba Ba (1988) ... 阿寶 / Ah Bao
    幽幻道士3 / Hello Dracula 3 (1988)    
    孩子王 / King of the Children (1989) ... 孤兒 / Orphan
    立體奇兵 / The 3-D Army (1989)    
    至尊無敵之戰神 / The Twelve Fairies (1990) ... 古小兔 (兔肖) / Rabbit
    娃娃兵 / Young Soldiers (1991)