[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高世章
Leon Ko Sai-Cheung
Pinyin: gāo shì zhāng
 
影視作品 / Filmography (2005-2018)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
  原創音樂 / Original Music
    大魔術師 / The Great Magician (2012)    
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
  音樂 / Music
    如果愛 / Perhaps Love (2005)    
    投名狀 / The Warlords (2007)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    親愛的 / Dearest (2014)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    捉妖記 / Monster Hunt (2015)    
    捉妖記2 / Monster Hunt 2 (2018)    
    脫皮爸爸 / Shed Skin Papa (2018)    
  編曲 / Arranger
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
    捉妖記2 / Monster Hunt 2 (2018)