[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馬中軒  ♂
马中轩
Ma Zhong-Xuan (1)
Pinyin: zhōng xuān
Ma Chung-Hin,  Scott Ma


 
影視作品 / Filmography (2000-2021)
 
  動作導演 / Action Director
    散打 / XanDa (2004)    
    晁盖 / The Winner Takes It All (2011)    
    菜園子張青 / Mengzhou Gangster (2012)    
    鐵面孔目裴宣 / The Impartial Judge (2013)    
    中國推銷員 / China Salesman (2017)    
  導演 / Director
    俠捕 / Man Hunter (2014)    
    天堂行動 / Action for Heaven (2021)    
  演員 / Actor (2000-2021)
    決戰紫禁之巔 / The Duel (2000)    
    臥虎藏龍 / Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) ... / Iron Arm Mi Da Biao
    霍元甲 / Fearless (2006) ... 趙健 / Zhao Jian