[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊曉海
杨晓海
Yang Xiao-Hai
Pinyin: yáng xiǎo hǎi
Yeung Hiu-Hoi,  Yang Xiao-Hai
 
影視作品 / Filmography (1998-2018)
 
  化妝 / Makeup
    荊軻刺秦王 / The Emperor and the Assassin (1998)    
    英雄 / Hero (2002)    
    十面埋伏 / House of Flying Daggers (2004)    
    無極 / The Promise (2005)    
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    黃石的孩子 / The Children of Huang Shi (2008)    
    大兵小將 / Little Big Soldier (2009)    
    刺陵 / The Treasure Hunter (2009)    
    功夫夢 / The Karate Kid (2010)    
    大笑江湖 / Just Call Me Nobody (2010)    
    金陵十三釵 / The Flowers of War (2011)    
    捉妖記 / Monster Hunt (2015)    
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016)    
    捉妖記2 / Monster Hunt 2 (2018)    
  髮型 / Hair Stylist
    大兵小將 / Little Big Soldier (2009)    
    功夫夢 / The Karate Kid (2010)