[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳德維  ♂
陈德维
Chen De-Wei
Pinyin: chén wéi
Chan Tak-Wai (2),  Chen Te-Wei



 
影視作品 / Filmography (1978-1999)
 
  製片 / Production Manager
    龍門太保 / Lung Mun Tai Bo (1985)    
    糊塗妙賊小神偷 / It Takes a Thief (1986)    
    新潮女學生 / Fashion Girl Student (1986)    
  導演 / Director
    奪命女煞星 / The Killing Hero (1998)    
    如果還有明天 / Last Till Tomorrow (1999)    
  演員 / Actor (1978-1999)
    糊塗大醉俠 / The Idiot Swordsman (1978)    
    龍門太保 / Lung Mun Tai Bo (1985)    
    血淚江湖 / Xue Lei Jiang Hu (1993)    
    惡煞生死線 / E Sha Sheng Xi Xian (1993)    
    靈山奇譚 / Lingshan Qitan (1995)    
    剃刀女煞星 / Dangerous Belle (1996) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    連環殺人檔案 / Series of Murder Files (1996)    
    極度獵殺 / Top Target (1997)    
    玫瑰殺手 / Rose Killer (1997)    
    黑道女金釵 / Trial Thief (1998)    
    如果還有明天 / Last Till Tomorrow (1999) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]