[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李慧初  ♀
Amy Lee Wai-Choh
Pinyin: huì chū
Amy Lee
 
影視作品 / Filmography (1993-2020)
 
  替身 / Stunt Double
    新仙鶴神針 / The Magic Crane (1993)    
  副動作指導 / Assistant Action Choreographer
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    聽風者 / The Silent War (2012)    
  演員 / Actor (1993-2020)
    白髮魔女2 / The Bride with White Hair 2 (1993) ... / Lyre's bridemaid
  動作統籌 / Action Team Coordinator
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
    我們永不言棄 / Knockout (2020)