[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林青
Lam Ching (2)
Pinyin: lín qīng
Lam Ching-Pang
 
影視作品 / Filmography (2001-2012)
 
  故事 / Story
    幽媾 / Darkness Bride (2003)    
  美術指導 / Art Director
    極度智能 / Ultimate Intelligence (2001)    
    最激之手 / The Saving Hands (2001)    
    幽媾 / Darkness Bride (2003)    
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
    地獄第19層 / Naraka 19 (2007)    
    小心眼 / The Third Eye (2007)    
    完美生活 / Perfect Life (2008)    
    阿飛 / Fate (2008)    
  策劃 / Planning
    幽媾 / Darkness Bride (2003)    
    第6誡 / Cross (2012)