[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高培鈞  ♂
高培钧
Kao Pei-Chun
Mandarin: gāo péi jūn
Ko Pau-Kwan

 
Filmography (1973-1991)
 
  副導演 / Assistant Director
    冬之祭 / Winter Ritual (1991)    
  演員 / Actor (1973-1991)
    潮州怒漢 / The Hero of Chiu Chow (1973)    
    大太監 / The Traitorous (1976)    
    夏日假期玫瑰花 / Trio Love (1976)    
    煙波江上 / Love on a Foggy River (1978)    
    戰天山 / The War of the Boundary (1978)    
    我踏浪而來 / Lover on the Wave (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 / Little Hero (1978)    
    彩霞滿天 / Love Under a Rosy Sky (1979)    
    忘憂草 / A Girl Without Sorrow (1979)    
    愛情躲避球 / Twin Troubles (1981)    
    國中十四章 / Kuo Chung Shih Ssu Chang (1983)    
    洪隊長 / The Thunderbolt Commander (1984)    
    街頭浪子 / Torn Between Two Lovers (1985)    
    聖公媽 / Sheng Gong Ma (1985)    
    我們的天空 / Last Train to Tanshui (1986)    
    何姨十三金釵 / Madame Ho (1986)    
    東京俏姑娘 / Tokyo Doll (1988)    
    冰封奇俠 / Iceman Cometh (1990)