[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邱彩蓮
邱彩莲
Yau Choi-Lin
Mandarin: qiū cǎi lián
 
Filmography (2000-2005)
 
  服裝指導 / Costume Designer
    跑馬地的月光 / Perfect Match (2000)    
    愛情觀自在 / Love au Zen (2001)    
    月滿抱西環 / Blue Moon (2001)    
    陰陽愛 / Esprit D'Amour (2001)    
    正將 / The Cheaters (2001)    
    老友記茶餐廳 / Buddy Friends (2001)    
    9個女仔1隻鬼 / Nine Girls and a Ghost (2002)    
    性Salon狂想曲 / Salon Beauty (2002)    
    風流家族 / Happy Family (2002)    
    黑道風雲 / The Wall (2002)    
    飄忽男女 / Love Is Butterfly (2002)    
    給他們一個機會 / Give Them a Chance (2003)    
    某年某月某日 / Bless the Child (2003)    
    賭俠之人定勝天 / Fate Fighter (2003)    
    非典人生 / City of SARS (2003)    
    龍威父子 / Legend of the Dragon (2005)    
    非常青春期 / The Unusual Youth (2005)