[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王昱
Wang Yu (3)
Mandarin: wáng
Wong Yuk
 
Filmography (2000-2015)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    黃金時代 / Golden Age (2014)    
    三城記 / A Tale of Three Cities (2015)    
  攝影 / Cinematographer
    蘇州河 / Suzhou River (2000)    
    周漁的火車 / Zhou Yu's Train (2002)    
    紫蝴蝶 / Purple Butterfly (2003)    
    桃色 / Colour Blossoms (2004)    
    吳清源 / The Go Master (2006)    
    蘋果 / Lost in Beijing (2007)    
    秘岸 / Lost, Indulgence (2008)    
    二十四城記 / 24 City (2008)    
    河上的愛情 / Cry Me a River (2008)    
    狼災記 / The Warrior and the Wolf (2009)    
    綁架冰激凌 / The Kidnap (2010)    
    武林外傳 / My Own Swordsman (2011)    
    飯局也瘋狂 / Crazy Dinner (2012)    
  演員 / Actor (2000-2015)
    剃頭匠 / The Old Barber (2006) ... / cameraman