[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
田原  ♀
Tian Yuan (1)
Mandarin: tián yuán
Tin Yuen,  Tien Yuen,  TT Tian





 
Filmography (2004-2019)
 
  導演 / Director
    拾夢之旅 / Cosmic Dreamers (2011)    
    初戀第一次 / First Love - The First Time (2012)    
    有一天 / One Day (2014)    
    青春未央 / Qing Chun Wei Yan (2015)    
  演員 / Actor (2004-2019)
    蝴蝶 / Butterfly (2004) ... 小葉 / Xiao Ye
    八月的故事 / August Story (2005) ... / Yuk Yi
    詛咒 / Curse of Lola (2005) ... 田原 / Tian Yuan
    我把初吻獻給誰 / Who I Gave My First Kiss To (2006)    
    青春期 / Young and Clueless (2006) ... / Xi'er
    江城夏日 / Luxury Car (2006) ... / Li Yanhong
    我們的十年 / Our Ten Years (2007)    
    海上夢境 / City of Trance (2008) ... / Apple
    六樓后座2 家屬謝禮 / Happy Funeral (2008) ... 琪 / Kay
    左右 / In Love We Trust (2008)    
    高興 / Gao Xing (2009) ... / Meng Yichun
    謀殺章魚保羅 / Who Killed Paul the Octopus? (2010)    
    起死回生的愛 / Bring Back Love (2011)    
    拾夢之旅 / Cosmic Dreamers (2011)    
    初戀第一次 / First Love - The First Time (2012)    
    初到東京 / Tokyo Newcomer (2012) ... 內藤加美 / Naito Mika
    第一次 / First Time (2012) ... 顧琪 / Gu Qi
    敢想敢為 / Dare to For (2013)    
    極速無間 / Extreme Pursuit (2013) ... / Si Tu
    過界 / Bends (2013) ... 阿婷 / Tingting
    超萌英雄 / A Simple Hero (2014)    
    愛·從心發現 / Love in Heart (2014)    
    黃金時代 / Golden Age (2014)    
    愛情麻辣燙之情定終身 / Spicy Hot in Love (2015)    
    心靈解碼 / Mind Decoding (2016)    
    鋼刀 / Brothers (2016) ... / Wang Luoxiang
    戀愛教父 / Love Godfathers (2016)    
    飛馳人生 / Pegasus (2019)    
  策劃 / Planning
    謊言西西裏 / Never Said Goodbye (2016)    
  編劇 / Writer
    拾夢之旅 / Cosmic Dreamers (2011)    
    敢想敢為 / Dare to For (2013)    
    青春未央 / Qing Chun Wei Yan (2015)